Szerelmi háromszög

A szereplők Ifjú szűzek, Marci, Cowboy és Luigi

pimpiszuzek marcika cowboy luigi

Lehet írtam, lehet nem, de a sors úgy adta, hogy 3 kakasunk lett alig több mint fél tucat tyúkra. Ajánlgattuk mindenkinek, de senki sem akarta a pionír becsületszavát adni, hogy nem végzik a fazékba. Ezért maradtak. Egy év alatt kialakult egy status quo. Marci volt a főnök. Cowboynak a csórényakúnak és Luiginak alárendelt szerepük volt. Cowboy második a rangsorban. Szegény Luigi meg akkor merészkedett este be a tyúkketrecbe amikor már mindenki bement. Ő volt a bokszzsák. Szép lassan mindenki megtanulta hol a helye és béke honolt. Aztán Vasárnap, felfrissítendő a tyúkállományt vásároltunk a marosszentkirályi kisállatpiacról pár ifjú szűzet. A hely elő volt készítve, különítve nekik, hogy fejlődjenek, szokják alkalmazkodjanak mielőtt beeresztjük a többiek közé.

Nem tudom ez váltotta a ki a nagy harcot, de az tény, hogy délben amikor mentem Marci a kapunál feküdt félájultan és tiszta véresen, Luigi a tyúkketrec sarkában feküdt hasonló állapotban. Luigi meg azt mondta, hogy most mindent visszaad amit kapott egy év alatt. Ezért hol egyik sebesülthöz, hol a másikhoz szaladt, hogy verekedjen, kiűzze bosszúját.

Megmostam sebeiket, be seb poroztam és feltettem őket külön-külön a legmagasabb rekeszbe. Estére éledeztek.

A fotók a jelenlegi állapotot tükrözik. Marci egyedül, bezárva a ketrecbe. Már eszik iszik. Szüzek még szendék. Cowboy aránylag jól van. Luigi már nem mer hozzányúlni. Eddig tartott királysága. A tyúkok még meghághatná mert Cowboy még nem érez erőt hozzá, de a hosszú elnyomás után folyton rosszul fog neki a dolognak.